fbpx skip to Main Content

De gemeente Leeuwarden biedt een financiering van € 2.500,- tot € 7.500,-. Je betaalt maandelijks gedurende 10 jaar lang de aflossing en de rente, die momenteel minder dan 2% bedraagt. Er mag boetevrij vervroegd worden afgelost. Zeventig procent van de investering in je huis moet besteed worden aan duurzaamheidsmaatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie of HR++ glas. Maar dat betekent dat de andere 30% gebruikt kan worden voor verbouwing, onderhoud of bijvoorbeeld brand- en inbraakbeveiliging!

Sinds oktober 2015 is de drempel voor woningen met WOZ-waarde boven de €150.000,- opgeheven.

Je weet hoe je jouw woning energiezuiniger wilt maken, maar je hebt geen of onvoldoende spaargeld om je SLIMME maatregelen te betalen? Weet dat de gemeente Leeuwarden een goedkope financiering biedt. En omdat de besparing vaak hoger uitvalt dan de aflossing houd je in veel gevallen zelfs geld over aan het einde van de maand.

Beslisboom SLIM investeren

De duurzaamheidslening is dus een interessante mogelijkheid om gebruik van te maken voor het verduurzamen van je woning. Wij kunnen je hiermee ondersteunen en onze offertes voldoen aan de eisen die gesteld worden.

Actuele rentetarieven en voorbeeld van maandlasten bij een leenbedrag van €8000,-

rentetarievenSvN