fbpx skip to Main Content

Met zonnepanelen wek je zelf 100% duurzame energie op voor jouw woning. Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en winstgevend. Tegenwoordig worden zonnepanelen steeds goedkoper en leveren ze meer vermogen. Met volledig zwarte panelen zijn ze ook fraaier om te zien.

-Gemiddelde energiebesparing van €600 per jaar

– Een lange levensduur van minstens 25 jaar

– Terugverdientijd van ongeveer 6 tot 8 jaar

Naast de financiële voordelen dragen zonnepanelen bij aan vermindering van de CO2- uitstoot. Je woningwaarde stijgt en je komt in aanmerking voor een beter energielabel.

Wat kosten zonnepanelen ?
Een set van 10 zonnepanelen kost inclusief omvormer, installatie en btw ongeveer 4700 euro. De btw kun je terugvragen van de Belastingdienst*: dat levert je 760 euro op. Zonnepanelen hebben een rendement dat vergelijkbaar is met 6 procent spaarrente. Kortom niet alleen een investering die goed is voor het klimaat maar ook een investering die meer rendement biedt dan geld op de spaarrekening.

 

Heb je geen zin om de btw-teruggave zelf te regelen? Kies dan voor de extra service ‘automatisch btw terugvragen’. Onze service-partner van der Veen ZON regelt het dan voor je. Voor slechts € 84,95 (eenmalige kosten) heb je er zelf geen omkijken meer naar.

In een dag gemonteerd

Snel en vakkundig gemonteerd

All-in montage

Nooit extra kosten achteraf

Veilige installatie

Uitsluitend VCA gecertificeerde installateurs

Nette monteurs

De installateurs laten je huis netjes achter